Era Publications online bøker

Era Publications tilbyr en rekke online produkter som er perfekte til bruk både på PC, lesebrett og interaktive whiteboards. Tilbudet omfatter en rekke titler og forskjellige aktiviteter. Årlige lisenser er tilgjengelige både for private, skoler og folkebibliotek. Produktene er delt inn i fire grupper.

 • WINGS Readalong Online:
  Dette er in2Eras mest omfattende tilbud; mer enn 350 titler fordelt på lesenivåene 1 - 26. Elevene kan velge mellom å lytte og lese, de får anledning til å svare på spørsmål - eller kanskje de vil tegne. Her er også Martin's Picture Dictionary, en liten billedordbok, og WINGS Singalong. Singalong byr på originale sanger basert på WINGS-bøker på nivåene 3 -14.Playback og lærerressurser. Noen lesere kjenner til WINGS Online fra tidligere. Den gruppen er nå slått sammen med WINGS Readalong, som dermed har blitt sterkt utvidet.
 • WINGS Science:
  40 spennende titler innen biologi, kjemi, fysikk og Earth and Space på lesenivåene 2 - 24. Flere videoer. Aktivitetsark for elevene og veiledning for lærerne. 
 • Traditional Tales:
  Once upon a time online! 124 klassiske eventyr fra hele verden. Flotte illustrasjoner. Aktivitetsark for elevene og veiledning for lærerne. Reader's Theatre: Manus for opptrinn med mal for masker. Barna kan lage sine egne fantasifulle historier i "Tell-a-tale". Lesenivåene 5 - 26.
 • Picture Books Online:
  En samling klassiske bildebøker fra Era Publications. Underholdende lydeffekter og vakre illustrasjoner. Mulighet for mange aktiviteter. Det perfekte verktøy for å oppmuntre elevene til å lese og lære. 26 titler.

  Les mer om in2Era's  e-bøker her.

  Ta gjerne kontakt for en 14-dagers prøveperiode på post@ah2.no eller 40 40 23 22. 

Priser:            

WINGS Readalong:  2500 kr  Tilbud til 1. juli: 1275 kr  
WINGS Science         1075 kr
Traditional Tales       1290 kr
Picture Books             1075 kr

Prisene gjelder årslisenser og er inklusiv merverdiavgift.